Вінтажні вінілові платівки з рок музикою сьогодні доступні кожному

0
269

Pink Floyd, Led Zeppelin, The Rolling Stones. Напевно ви чули ці назви, адже вони стали легендами рока, і це було ще в часи платівок. Час іде, але легенди на то ними і є, що затребувані і до цього дня.

І не важливо, чим представлена музика минулих років, будь то вінілові платівки, компакт-диски або аудіокасети – все це сьогодні можна знайти на спеціалізованому сервісі оголошень Vinyl.com.ua. І якщо ви думаєте, наприклад, що вініл – доля тільки колекціонерів і вартий величезних грошей, то не поспішайте з висновками!

Вищезгаданий сервіс – це не тільки сайт, де ви можете купити записи рок – кумирів минулого сторіччя на аналогових і цифрових носіях, але, так само і безкоштовна дошка оголошень, де можна продати свої диски або касети.

Більшу частину музичних реліквій викладають на сайті такі ж любителі музики, як і ви! А це означає, що і ви можете скористатися даною послугою, і це абсолютно безкоштовно, при цьому вам навіть не обов ‘язково реєструватися, кількість ваших оголошень необмежена так само, як і термін їх дії на сайті.

Якщо ваша колекція величезна, ви можете надати широкій аудиторії аудиофилов свій магазин, будь ви приватна особа чи комерційна організація, і це не вимагає жодних коштів, вам потрібно тільки зареєструватися! Це не займе багато часу, а натомість ви отримаєте доступ до допоміжних методах, які допоможуть підвищити ваші продажі. Не пропустіть таку можливість!

Сайт інтуїтивний в розміщенні оголошень і в управлінні ними, а простота його організації дає вам можливість з легкістю користуватися ним з будь-якого вашого девайса.

Зручна система фільтрів дозволить вам швидко і точно знайти саме те, що вам потрібно, адже на сервісі доступно кілька десятків тисяч товарів на будь-який смак!

До речі, ви можете не тільки сортувати альбоми за жанрами і стилям, наприклад, окремо переглядати вінілові платівки рок-гуртів, але і за наявністю їх в певному місті, а це може допомогти вам роздобути бажаний альбом улюбленої групи вже сьогодні!

Чому варто мати в наявності фізичний носій музики в той час, коли зараз все сплошь и рядом оцифровано, а в особливості музика?

Звичайно, приємно певним чином помацати музику, в нашому випадку буквально, але справа більше в відчутті духу того часу, коли ревли електрогітари і гуркотіли барабани, музика на старих платівках передає особливу атмосферу.

Крім цього наявність даних реліктів є даниною поваги до музикантів свого часу, ми обов ‘язково повинні зберегти їхню спадщину. До того ж лейбли альбомів на вінілі виглядає по-справжньому круто, чого тільки вартий “прокляття морів” кіпелова! Будь-яка обкладинка Motorhead зашкалює брутальністю, особливо розміром з платівку!

Вінілові платівки не втрачають своєї актуальності сьогодні, і ніякі цифрові сервіси не зможуть цьому завадити, адже для справжнього любителя музики це незрівнянні за відчуттями емоції.

Конкурсний портал Призовий центр
Новини про вас Ваше портфоліо
Це Музика, творча екосистема для таланів, які стають зірками.

Курс підвищення кваліфікації вчителів: 60 годин, сертифікат ↓

Музична індустрія

Пісня від нашого лейблу ↓

Найближчі конкурси ↓

Конкурси Алея Зірок України
Конкурс Сузір'я Україна-Європа
Конкурс Зірки Європи

Програма HOLLYWOOD

Програма Hollywood для талантів України

Всі круті конкурси тут ↓

Конкурсний центр