Подяка від Музики

0
4913
Подяка від Музики

Всеукраїнська Творча екосистема “Музика” щиро дякує своїм резидентам за їхню активну участь в інноваційному освітньому культурному процесі, який впроваджує екосистемний підхід до розбудови креативної музичної індустрії в Україні.

Ми, Творча екосистема “Музика”, хочемо разом з українськими музикантами, вчителями відповісти на численні запитання юних талантів – закінчили музичну школу, випустилися з вищого музичного навчального закладу – а далі що? Йти каву варити?

Знання і вміння, набуті під час навчання, молодий музикант повинен бути спроможний застосувати в практичному житті для того, щоб розвиватися творчо і ставати незалежним фінансово, ставати маестро, віртуозом, зіркою і мільйонером. Чому ні?

Ми хочемо, щоб кожен український вчитель музики, вокалу був хоч трохи музичним менеджером, продюсером успішних в майбутньому учнів. Саме для цього – цей наш проект.

Адже “Музика” буде наймасовішим музичним менеджером і продюсером. Разом з вами, шановні музиканти, шановні вчителі.

Якщо вам потрібна також формалізована подяка за участь у цьому процесі, то це не проблема.

Якщо у вас ще немає аккаунту на “Музиці” – зареєструйтеся, напишіть про себе, про ваші досягнення, опублікуйте деякі творчі роботи – власні чи ваших учнів. Надішліть нам заявку на отримання Подяки і отримайте Подяку. Хочете – на email, хочете – “Новою поштою”.

Отримуючи формалізовану Подяку, ви такоє стаєте меценатом, допомагаєте “Музиці” надавати безкоштовні творчі сервіси творчим дітям України.

Внесок резидента (постійного учасника) “Музики” за формалізацію Подяки становить 55 грн (згідно з офіційним рахунком). Якщо отримувати “Новою поштою”, плюс пересилка (скільки візьме пошта).

В подяках зазначається також місяць і рік. Може зазначатися додаткова інформація, яка уточнюватиме більш конкретно, за що саме “Музика” дякує шановному учаснику.

Заявка

ХТО ВИ В МУЗИЧНОМУ ПРОЦЕСІ ↓

Подяка від Музики


Беріть участь в конкурсах

Сузір’я Україна-Європа

Сузір’я Україна-Європа

Сузір’я Україна-Європа – міжнародний професійний продюсерський онлайн конкурс співаків, музикантів, авторів пісень і музики.
Докладніше →


Сила Музики | The Power of Music

Сила Музики | The Power of Music

Сила Музики | The Power of Music – міжнародний професійний продюсерський постійний онлайн конкурс співаків, авторів пісень, музикантів-інструменталістів, композиторів.
Докладніше →


Зірки Європи | Stars of Europe

Зірки Європи | Stars of Europe

Зірки Європи | Stars of Europe – міжнародний професійний, продюсерський, багатожанровий, постійний онлайн конкурс співаків, авторів пісень, музикантів-інструменталістів, композиторів, танцюристів, хореографів, акторів.
Докладніше →


Virtuoso

Virtuoso talent contest - конкурс талантов

Virtuoso – міжнародний професійний, продюсерський, багатожанровий, постійний онлайн конкурс співаків, авторів пісень, музикантів-інструменталістів, композиторів, танцюристів, хореографів, акторів. Для тих, хто прагне стати віртуозом.
Докладніше →

Конкурсний портал Призовий центр
Новини про вас Ваше портфоліо
Це Музика, творча екосистема для таланів, які стають зірками.

Курс підвищення кваліфікації вчителів: 60 годин, сертифікат ↓

Музична індустрія

Пісня від нашого лейблу ↓

Найближчі конкурси ↓

Конкурси Алея Зірок України
Конкурс Сузір'я Україна-Європа
Конкурс Зірки Європи

Програма HOLLYWOOD

Програма Hollywood для талантів України

Всі круті конкурси тут ↓

Конкурсний центр