Програма підтримки вчителів і музичних шкіл

0
1603
Супер Вчитель

В Творчій екосистемі “Музика” діє програма підтримки вчителів і музичних шкіл України.

Ми збираємо таланти – всі таланти України, а особливо дітей і підлітків, які вирішили бути професійними музикантами, співаками, авторами пісень, музики. Також і вчителів, які хочуть публікувати свої творчі роботи.

Ці таланти ми проводимо через наші професійні продюсерські конкурси, щоб подивитися творчі роботи, скласти з них портфоліо музикантів, рекламувати їх, збирати аудиторії артистам, запропонувати менеджерську і продюсерську допомогу.

Конкурси талантів

Зірки Європи | Stars of Europe

Сила Музики | The Power of Music

Сузір’я Україна-Європа

Ці конкурси демонструють творчі досягнення мистецьких шкіл всій Україні, а також представляють школи для можливої творчої співпраці з навчальними закладами Європи і США.

Для конкурсантів ці конкурси одночасно виконують завдання з відбору на Суперпремію року Constellation UA – на кращого співака, музиканта-інструменталіста, автора пісень, музики, кращого артиста, кращого вчителя року в Україні.

Вчителі і школи отримують подяки і сертифікати учасників інноваційного освітнього процесу Творчої екосистеми “Музика”.

Курси підвищення кваліфікації

Для того, щоб вчителі мали можливість готувати успішних музикантів і самі ставали зірковими і заможними, ми проводимо постійний курс підвищення кваліфікації “Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ“. В програмі курсу:

  • Що таке музична індустрія, її історія і сучасний стан.
  • Музична індустрія як культурне, соціальне явище, як екосистема життя і роботи музиканта.
  • Суперзірки світової музичної індустрії – чому вчить нас їхній досвід.
  • Авторське право на пісенно-музичні твори в цифрову епоху.
  • Як виховати успішного музиканта і місце вчителя в сучасній музичній індустрії.
  • Як стати успішним і багатим вчителем сотень учнів по всій Україні і за кордоном.
  • Як вчитель може бути музичним менеджером і продюсером для своїх учнів.
  • Як “простий” вчитель може підняти загальний рівень культури в країні, підтримати розвиток її економіки і змінити на краще якість політики.

60 годин (2 кредити ЄКТС), сертифікат.

Менеджерська і продюсерська підтримка

“Музика” допомагає вчителям і школам продюсувати творчі роботи учнів і вчителів, офіційно публікувати іх, рекламувати, збирати аудиторії музикантам, створювати і розвивати творчі бренди.

Ця підтримка також дуже важлива для вчителів, які пройшли курс “Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ” і співпрацюють з “Музикою” як музичні менеджери і продюсери початкового рівня, а відтак додають школі “бонусів” в очах учнів і батьків. Учні, які вирішили йти шляхом професіоналів і музичних зірок, отримають базові знання про світову музичну індустрію. Знання, без яких неможливо стати успішним музикантом сьогодні і завтра.

Викладання онлайн

Вчителі можуть викладати онлайн на нашій освітній платформі – як учням своєї школи, так і всім іншим бажаючим вчитися – за допомогою відеоуроків, майстер-класів, лекцій, курсів – без “відриву” від викладання в школі. Але 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Вчитель спить – навчання іде, доходи вчителя ростуть! 🙂

Для школи це означає бути більш привабливою для учнів, адже факультативно і онлайн можна надавати багато цікавої і корисної інформації, яка знадобиться талантам на шляху до визнання.

Суперучитель

Сучасний підхід до навчання в музичній школі – це не лише підготовка до можливого вступу до вищого музичного навчального закладу. Цього мало. З дипломами ВНЗ якраз і йдуть в нікуди багато талантів.

Навчаючи навіть першокласника, вчитель має знати, а що буде далі, куди йти юному таланту після ВНЗ, як стати успішним професіоналом і суперзіркою. Навчання першокласника вже повинно мати стратегічну мету, а не принцип “трохи повчив і викинув, заходь наступний”.

Щоб суттєво підняти рівень культури в країні і престиж професії вчителя (і доходи!), нам потрібні Вчителі+, Супервчителі. Поки що не зовсім розумієте, як ним стати? “Музика” допоможе!

Ви можете написати нам:

Лист

Перевірка:

Конкурсний портал Призовий центр
Новини про вас Ваше портфоліо
Це Музика, творча екосистема для таланів, які стають зірками.

Курс підвищення кваліфікації вчителів: 60 годин, сертифікат ↓

Музична індустрія

Пісня від нашого лейблу ↓

Найближчі конкурси ↓

Конкурси Алея Зірок України
Конкурс Сузір'я Україна-Європа
Конкурс Зірки Європи

Програма HOLLYWOOD

Програма Hollywood для талантів України

Всі круті конкурси тут ↓

Конкурсний центр