Alley of Stars: Auditions

0
10496
Alley of Stars: Auditions
3429

Алея Зірок: Прослуховування

ПОЛОЖЕННЯ

Alley of Stars: Auditions – це міжнародні продюсерські конкурсні прослуховування і перегляди творчих робіт співаків, авторів пісень, музикантів-інструменталістів, композиторів, диригентів, акторів, режисерів, кліпмейкерів тощо. Це частина суперконкурсу талантів Алея Зірок | Alley of Stars.

Головна мета – пошук і просування творчих робіт, рекламування авторів і виконавців, створення брендів артистів і збирання аудиторії для них. Продюсування і менеджмент, творча допомога.

Прослуховування і перегляди відбуваються постійно.

Всі учасники Alley of Stars: Auditions є одночасно конкурсантами – фахове і продюсерське журі визначає творчий рівень учасника і надає призові продюсерські пакети, а також дипломи і інші відзнаки.

Жоден учасник не залишається невідомим – всі отримують персональні творчі сторінки на сайті екосистеми. Кожна сторінка просувається і рекламується на базовому рівні. Сторінки учасників, які взяли пакети участі від Срібного і вище – отримують більш потужне просування і рекламування, додаткові послуги продюсування і менеджменту (див. пакети участі).

Цікавинки

  1. Кожен учасник отримує базову персональну творчу сторінку. Ця сторінка рекламується в мережі (в залежності від обраного пакету). Тому просимо подавати для публікації, крім відео творчих робіт, також цікаві портретні фото гарної якості. Ці фото беруть участь в додатковому конкурсі іміджевих фото музикантів і авторів. А це додаткова реклама для учасників.
  2. Відтепер всі сторінки учасників представлені на Алеї Талантів творчої екосистеми “Музика”.
  3. Цікаві творчі роботи (а також усі в пакетах від “Срібного” і вище) також публікуються в новинах, наприклад: AdverMAN World Creative News.
  4. Конкурсні прослуховування також є частиною офіційного відбору кандидатів в номінанти на Суперпремію року Constellation UA, яка вручається за підсумками творчого року кращим співакам, музикантам-інструменталістам, авторам пісень, композиторам (в т.ч. аранжувальникам), танцюристам, хореографам, акторам, режисерам, художникам, вчителям тощо.
  5. Учасники, які вибирають пакет Hollywood, незалежно від результатів прослуховувань, отримують додаткову персональну творчу сторінку (наприклад), яка спеціально налаштована на просування для міжнародної аудиторії – щоб талант знаходили менеджери музичних лейблів, кіностудій і т.д. коли шукатимуть артистів, співаків, авторів пісень, саундтреків тощо.

Що подавати

Участь у прослуховуваннях і переглядах беруть творчі роботи солістів і колективів, авторів у вигляді відео- або аудіозаписів, а також фото.

Номінації:

– Вокал.
– Інструментальна музика.
– Авторські пісні і авторська музика
– Кавери пісень.
– Пісенні вірші у виконанні поетів.
– Читання, мелодекламація у виконанні акторів.
– Музичні відеокліпи і інші відеороботи.
– Сценічні режисерські роботи.

Авторство дуже вітається. Наприклад, автор пісенних віршів, що не є вокалістом, може наспівати слова або навіть начитати їх. Гарні тексти можуть стати піснями, що будуть опубліковані.

Хто бере участь

Учасники можуть бути будь-якого віку, рівня майстерності і стану здоров’я.

Діти і дорослі, аматори і професіонали, учні і вчителі, солісти і колективи – будь-хто.

Як взяти участь

1. Заповніть заявку на участь в конкурсі (заявка нижче, під цим текстом).

2. Ви отримаєте відповідь на ваш email від адміністраторів – ваша заявка прийнята або є додаткові запитання. Творча робота, яка виконана недбало, може бути відхилена.

3. Ваша творча робота (чи роботи) публікується на сайті в розділі “Алея Талантів” з фото і відео (чи аудіо), посилання на які ви надали в заявці.

4. Журі – фахівці, продюсери і менеджери слухають і дивляться вашу творчу роботу, визначають ваше рейтингове місце за підсумком етапу прослуховувань і переглядів, а також конкурсне місце в сезоні (якщо вам потрібен диплом), коментують творчі роботи (якщо є що коментувати), виписують сертифікати, пропонують подальше спілкування, подальший розвиток.

Що отримують конкурсанти

Учасник продюсерських конкурсних прослуховувань і переглядів отримує:

ГОЛОВНЕ – продюсерський пакет відповідного рівня:

  • Вище рейтингове місце (Grand Prix конкурсу) – пакет Hollywood Premium + SuperStar Prize;
  • 1-е рейтингове місце – пакет Hollywood Premium + GoldStar Prize;
  • 2-е рейтингове місце – пакет Hollywood Premium + SilverStar Prize;
  • 3-е рейтингове місце – пакет Hollywood Premium + BronzeStar Prize.

Якщо учасник не отримує вищезазначені призові пакети, він все одно отримує персональну сторінку на сайті як учасник, а також промо-послуги, які входять до його пакету участі. (Тобто переможених в цьому продюсерському конкурсі не буває. Є ті, хто отримує більше, і ті, хто отримує менше. Але все одно отримує – просування, рекламу тощо.)

Також – дипломи конкурсу (за бажанням):

  • Володар Grand Prix;
  • Лауреати І, ІІ, ІІІ ступеня (І, ІІ, ІІІ місце);
  • Учасник конкурсу.

Продюсерські рейтингові місця і конкурсні місця можуть не збігатися. Наприклад, учасник може отримати перше конкурсне місце і диплом від фахового журі і одночасно третє рейтингове місце від продюсерів, або взагалі не отримати рейтингового місця.

ПРИЗОВІ ПАКЕТИ

Hollywood Premium – персональна творча сторінка артиста за промо-програмою Hollywood з преміум оформленням, додатковим просуванням і рекламою, з публікацією новин в ЗМІ. А також (якщо це треба учаснику) – диплом з місцем, сертифікат учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя.

SuperStar Prize – платна реклама в Facebook/Instagram упродовж місяця на основі персональної сторінки учасника. Публікація на Facebook-сторінках і в групах ТО “Сузір’я Україна”.

GoldStar Prize – платна реклама в Facebook/Instagram упродовж двох тижнів на основі персональної сторінки учасника. Публікація на Facebook-сторінках і в групах ТО “Сузір’я Україна”.

SilverStar Prize – платна реклама в Facebook/Instagram упродовж тижня на основі персональної сторінки учасника. Публікація на Facebook-сторінках і в групах ТО “Сузір’я Україна”.

BronzeStar Prize – платна реклама в Facebook/Instagram упродовж 4-х днів на основі персональної сторінки учасника. Публікація на Facebook-сторінках і в групах ТО “Сузір’я Україна”.

Результати оголошуються онлайн – публікуються на сайті. Учасник отримує диплом (а вчитель – подяку (є схвалення Міністерства культури України), учитель також отримує сертифікат як учасник інноваційної освітньої мистецької програми, в старших пакетах) у відділенні “Нової пошти”, вказаному у заявці.

Конкурс насамперед рекламує учасників і просуває їхні творчі роботи, передає в продюсування і менеджмент, і зазвичай не надає кубків, статуеток та медалей, але конкурсанти можуть замовити собі призи до конкурсу (і не лише для конкурсу) додатково в нашому Призовому центрі. Також можна додатково замовити диплом з фото конкурсанта. І рекламну новину в ЗМІ.

Принцип конкурсу – екзаменаційний. Учасники не «виштовхують» один одного, а отримують те, на що заслуговують. Визначення місць не залежить від кількості учасників в номінації, а виключно від рівня творів. Передбачене дублювання місць для учасників, що посіли однаковий рівень за кількістю балів.

Всі учасники представляються на Алеї Талантів творчої екосистеми “Музика”. Цікаві творчі роботи публікуються в онлайн ЗМІ, зокрема на сайтах AdverMAN World Creative News, «Музичний берег», Music Shore і інших. Ці публікації також розповсюджуються у соцмережах. Кожен учасник може бути номінований на головний приз року, Constellation UA.

Гарна музична творча робота конкурсанта може отримати допомогу в публікації на провідних світових музичних сервісах – Spotify, Apple Music (Shazam), YouTube Music, Amazon Music, Deezer, Pandora, Tidal, Napster та інших (якщо артист готовий до цього та його твір (не кавер) відповідає необхідним умовам).

Вікові категорії

Ми не обмежуємо вік учасників, тому що зустрічали дивовижні таланти віком і 6 років, і 70 років, які варті того, щоб про них розповідати світові.

– 3–6 років.
– 7–10 років.
– 11–14 років.
– 15–18 років.
– 18–25 років.
– Старші 25 років (дорослі будь-якого віку).

Кількісні категорії

Буль-які, зокрема:
– Соло.
– Дует.
– Тріо.
– Ансамблі, хори, оркестри (будь-які кількість і склад).

Критерії оцінювання

ГОЛОВНЕ – творчі роботи оцінюються, виходячі насамперед з того, чи можливе їх професійне просування, наскільки артист готовий стати відомим, творчо вдосконалюватися і йти до успіху.

Оцінювання творчого рівня (авторського і виконавського) також професійне – фахове і продюсерське. Критеріїв оцінювання багато. Подаємо основні критерії оцінювання:

ВОКАЛІСТИ:
– Точність інтонації, звуковедення, діапазон, віртуозність володіння голосом, дикція, динаміка;
– Сценічність, артистизм, харизма, емоційність;
– Культура поведінки на сцені (в кадрі);
– Оригінальність, художня цінність та відповідність репертуару віку виконавця;
– Глибина розуміння художнього образу;
– Художня якість текстів (для авторів пісень – ви можете наспівати слова або навіть начитати їх).
etc

ІНСТРУМЕНТАЛІСТИ:
– Складність музичного твору.
– Музичність. Передача глибини і яскравості твору.
– Технічність виконання.
– Індівідуальність виконання. Трактування.
etc

АКТОРИ:
– Володіння голосом (динаміка, сила, тембр тощо).
– Дикція.
– Емоційність, виразність, харизма.
– Вплив на слухача/глядача (здатність зацікавити, захопити увагу тощо).
– Розуміння твору з точки зору логіки, композиції (вміння передати – кульмінаційний момент тощо).
– Вміння відчути жанр твору.
– Акторська дія в межах кадру.
– Сценічна культура.
etc

Оплата участі

Участь в конкурсних прослуховуваннях платна, тому що кожен учасник відразу отримує комплекс послуг з публікації, просування, реклами і оцінювання.

Одна творча робота:

Пакет “Стандарт-про” = 500 грн.
В пакеті: персональна сторінка учасника, базова реклама учасника, якщо треба – диплом учасника з місцем, подяка вчителю. Все це отримується учасником незалежно від результатів – рейтингових і конкурсних місць.

Пакет “Срібний-про” = 650 грн.
В пакеті: персональна сторінка учасника, рекламний пакет “Старт”, публікація в соцмережах, публікація в ЗМІ, якщо треба – диплом з місцем, подяка вчителю, сертифікат вчителя. Все це отримується учасником незалежно від результатів – рейтингових і конкурсних місць.

Пакет “Золотий” = 800 грн.
В пакеті: персональна сторінка учасника, рекламний пакет “Юніор”, публікація в соцмережах, публікація в ЗМІ, конкурс глядацьких симпатій, якщо треба – диплом з місцем, сертифікат учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя. Все це отримується учасником незалежно від результатів – рейтингових і конкурсних місць.

Пакет “Hollywood” = 1000 грн.
В пакеті: персональна сторінка учасника, рекламний пакет “Юніор”, публікація в соцмережах, публікація в ЗМІ, а також персональна творча Hollywood-сторінка артиста, яка бере участь в представленні таланта міжнародній аудиторії в каталозі Hollywood UA, а також, якщо треба – диплом з місцем, сертифікат учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя. Все це отримується учасником незалежно від результатів – рейтингових і конкурсних місць.

Докладніше про програму Hollywood (афіша з посиланням):

Програма Hollywood для талантів України

За кожну другу (третю і т.д.) творчу роботу від одного і того ж конкурсанта в одному і тому ж пакеті = 50% від ціни цього пакета. Якщо подаються декілька творчих робіт в різних пакетах, першою іде робота в старшому пакеті.

→ Будь ласка, не забувайте, крім відео з творчими роботами, надавати портретні фото учасників – персональні сторінки конкурсантів рекламуються в мережі.

ДОДАТКОВІ РЕКЛАМНІ ПАКЕТИ

Додатково можна замовити платну рекламу в Facebook/Instagram.

За основу береться пакет “Стандарт” і додається:

Пакет “GoldStar” = “Стандарт” + 400 грн.
В пакеті: платна реклама в Facebook/Instagram упродовж тижня на основі персональної сторінки конкурсанта в сезоні конкурсу.

Пакет “SuperStar” = “Стандарт” + 1350 грн.
В пакеті: платна реклама в Facebook/Instagram упродовж місяця на основі персональної сторінки конкурсанта в сезоні конкурсу.

Ці рекламні пакети можуть додаватися не лише до пакету “Стандарт”, а і до пакетів “Срібний” та “Золотий”.

Також додатково завжди можна замовити рекламні новини в ЗМІдипломи з портретамимедалі, статуетки, кубки.

Доставку дипломів, подяк і сертифікатів «Новою поштою» отримувачі оплачують самостійно.

Час і простір

Ці конкурсні продюсерські прослуховування і перегляди відбуваються постійно.

В часі все відбувається таким чином:
– до вказаної дати чергового підбиття пілсумків (включаючи її) адміністрація збирає заявки від учасників, робить попередні прегляди і прослуховування, приймає чи відхиляє творчі роботи, збирає оплату;
– після закінчення збирання заявок упродовж тижня творчі роботи публікуються на персональних сторінках учасників, розпочинається просування і рекламування цих сторінок;
– після закінчення публікації сторінок учасників упродовж тижня журі оцінює творчі роботи, публікуються результати і готуються продюсерські пропозиції, дипломи, подяки, сертифікати тощо;
– коли дипломи й інші документи надруковані, вони розсилаються «Новою поштою».

В просторі конкурс діє таким чином:
– творчі роботи збираються з усієї України і будь-якого місця світу за допомогою інтернету;
– адміністрація конкурсу знаходиться в Києві, фахівці – члени журі – оцінюють творчі роботи онлайн з Києва, інших міст України, Європи і США;
– дипломи (і інші призи) розсилаються по Україні. Закордонним учасникам надсилаються інтернетом високоякісні зображення дипломів, які можна роздрукувати (CMYK, 300 dpi).

В часі і просторі персональні сторінки учасників публікуються «назавжди» і розповсюджуються інтернетом, представляються також іншими мовами світу. Хто брав участь в конкурсі, той рекламується завжди і всюди, де є інтернет.

Авторські права на твори

Ми дбаємо про збереження авторських прав шановних авторів. Будь ласка, акуратно вказуйте авторів творів, які ви представляєте.

Ми виходимо з того, що автори заздалегідь і самостійно піклуються про зазначення власних авторських прав, а виконавці – про отримання дозволів на виконання чужих творів. “Алея Зірок” не претендує на чужі авторські права і не передає чужі творчі роботи третім особам.

Суперпремія року

Кожен учасник може стати кандидатом в номінанти на Суперпремію року за рекомендацією журі, в якості приза.

Офіційний відбір також приймає заявки від усіх талановитих людей.

Журі

Професійне журі складають фахівці відповідних креативних індустрій і викладачі відповідних мистецтв, продюсери і менеджерисав. Склад журі може змінюватись в різних конкурсних сезонах.

Дирекція може додатково залучати фахівців з Європи і США для оцінювання конкурсних творчих робіт.

Заявка на участь

Увага! Все, що Ви вважаєте потрібним додатково вказати в заявці, Ви можете зазначити в коментарі. Від того, який саме нюанс додатково має оцінити журі, до посилань на додаткові матеріали. Ну і будь-який коментар, звісно. ДУЖЕ ВАЖЛИВІ фото конкурсантів. Ми одразу рекламуємо учасників, тож представляйте себе, своїх учнів красиво.


Якщо у вас є сумніви в написанні англійською, ми можемо зробити офіційну транслітерацію.


Якщо у вас є сумніви в написанні англійською, ми можемо зробити офіційну транслітерацію.

Відео також можна надіслати нам на Viber (093) 857-03-88, а також на e-mail, який Вам повідомить адміністратор, або передати через сервіс fex.net (надайте посилання на завантажений файл). Це якщо Ви не маєте можливості завантажити файл на YouTube, Vimeo, Google Drive або в нашу групу на Facebook.

АДРЕСА ОТРИМАННЯ НАГОРОД ↓

Наша група в Facebook

Конкурсний портал Призовий центр
Новини про вас Ваше портфоліо
Це Музика, творча екосистема для таланів, які стають зірками.

Курс підвищення кваліфікації вчителів: 60 годин, сертифікат ↓

Музична індустрія

Пісня від нашого лейблу ↓

Найближчі конкурси ↓

Конкурси Алея Зірок України
Конкурс Сузір'я Україна-Європа
Конкурс Зірки Європи

Програма HOLLYWOOD

Програма Hollywood для талантів України

Всі круті конкурси тут ↓

Конкурсний центр