Майстер Концерт | Master Concert

0
7001
Майстер Концерт | Master Concert
2478

Положення конкурсу

Майстер Концерт | Master Concert – міжнародний двотуровий конкурс концертмейстерів.

Конкурс відбувається онлайн, постійно. Поділений на сезони для періодичного оцінювання творчих робіт конкурсантів-концертмейстерів – концертмейстерських, виконавських, а також авторських. Тобто ми щиро вітаємо як високу виконавську майстерність шановних колег, так і творчі роботи, які вони представляють як автори – композитори і аранжувальники.

Заявки приймаються до 31-го жовтня включно. Далі будуть попередні прослуховування і перегляди, публікація персональних сторінок конкурсантів-фіналістів в сезоні, оцінювання журі, публікація результатів конкурсу, виготовлення і розсилка дипломів і сертифікатів.

Конкурс є учасником Алеї Зірок, а також офіційним відбором кандидатів в номінанти на Суперпремію року.

Що подавати

Участь в конкурсі беруть творчі роботи у вигляді відеозаписів.

Творчі роботи можуть бути будь-якого жанру, стилю, напряму.

Хто бере участь

Конкурс фаховий, але розширений. Оцінюється не лише суто концертмейстерська робота, а всі творчі роботи, які можуть представити концертмейстери як музиканти.

1. Концертмейстер

Концертмейстери-акомпаніатори, концертмейстери оркестрів. Оцінюється саме концертмейстерська творча робота.

2. Концертмейстер як музикант-інструменталіст

Концертмейстер представляє свою виконавську творчу роботу як музикант-інструменталіст соло, в дуетах, тріо, ансамблях тощо.

3. Концертмейстер як автор

Концертмейстер представляє свою авторську творчу роботу як композитор – автор і аранжувальник, і одночасно як виконавець.

Учасники можуть бути будь-якого віку, рівня майстерності і стану здоров’я.

Як взяти участь

1. Будь ласка, заповніть заявку на участь в конкурсі (заявка нижче, під цим текстом).

2. Ви отримаєте відповідь на ваш email від адміністраторів – ваша заявка прийнята або є додаткові запитання. Творча робота, яка виконана недбало, може бути відхилена.

3. Ваша творча робота (чи роботи) публікується на Алеї Талантів України творчої платформи Алея Зірок України з фото і відео, посилання на які (на YouTube) ви надали в заявці. Найцікавіші творчі роботи публікуються на сайті міжнародної мережі талантів Constellation World Talent Network. Важливо – подавайте також ваші якісні портретні фото, адже ваші сторінки просуваються і рекламуються в мережі. І Ви як музиканти, як артисти.

4. Журі і продюсери слухають і дивляться вашу творчу роботу, визначають ваше місце в сезоні, коментують творчі роботи (якщо є що коментувати), виписують дипломи і сертифікати, пропонують подальше спілкування, подальший розвиток.

Що отримують конкурсанти

Учасник конкурсу отримує місце в своїй номінації (жанр + вікова категорія):

  • володар Grand Prix;
  • лауреати І, ІІ, ІІІ ступеня (І, ІІ, ІІІ місце);
  • учасник конкурсу;
  • а також (за рішенням журі і продюсерів) спеціальні відзнаки, сертифікати, знижки тощо;
  • найбільш вдалі творчі роботи володарів Grand Prix і Перших місць представляються на Алеї Зірок і отримують розширену рекламу;
  • всі конкурсанти отримують персональні сторінки в сезоні конкурсу, які представляються на Алеї Талантів, рекламу і просування в мережі.

Результати конкурсу оголошуються онлайн – публікуються на сайті. Учасник отримує диплом (є схвалення Міністерства культури України), а також сертифікат як учасник інноваційної освітньої мистецької програми (в старшому пакеті) – у відділенні “Нової пошти”, вказаному в заявці.

Принцип конкурсу – екзаменаційний. Учасники не “виштовхують” один одного, а отримують те, на що заслуговують. Визначення місць не залежить від кількості учасників в номінації, а виключно від рівня виконання (та/або створення).

Всі творчі роботи публікуються також на Алеї Талантів творчої екосистеми “Музика”. Найбільш вдалі творчі роботи можуть бути представлені на Алеї Зірок. Цікаві роботи публікуються у музичних новинах, зокрема на сайтах «Музичний берег» ти Music Shore. Ці публікації також розповсюджуються в соцмережах. Кожен конкурсант може бути номінований на головний приз року, Constellation UA.

Гарна авторська творча робота конкурсанта може отримати допомогу в публікації на провідних світових музичних сервісах – Spotify, Apple Music, YouTube Music, Deezer, Pandora, Tidal, Napster, Amazon Music та інших (якщо музикант готовий до цього і його твір відповідає необхідним умовам).

Кількісні категорії

– Акомпанемент солісту
– Акомпанемент дуету
– Акомпанемент тріо
– Акомпанемент ансамблю
– Соло концертмейстера як музиканта-інструменталіста
– Дует
– Тріо
– Ансамблі, оркестри (будь-які кількість і склад)

Критерії оцінювання

Оцінювання професійне – фахове і продюсерське. Основні критерії оцінювання творчих робіт:

– Складність музичного твору.
– Музичність. Передача глибини і яскравості твору.
– Технічність виконання.
– Індівідуальність виконання. Трактування.
– Ансамбль.
etc

Авторські права на твори

Ми дбаємо про збереження авторських прав шановних авторів. Будь ласка, акуратно вказуйте авторів творів, які ви представляєте.

Ми виходимо з того, що автори заздалегідь і самостійно піклуються про зазначення власних авторських прав, а виконавці – про отримання дозволів на виконання чужих творів. “Майстер Концерт” не претендує на чужі авторські права і не передає чужі творчі роботи третім особам.

Оплата

Коли ваша заявка буде прийнята, ви отримаєте також рахунок на оплату участі в конкурсі.

Одна творча робота:

Пакет “Стандарт” = 300 грн.
В пакеті: диплом учасника з місцем, персональна сторінка учасника, подяка вчителю (якщо є вчитель), базова реклама учасника.

Пакет “Срібний” = 500 грн.
В пакеті: диплом учасника з місцем, медаль, персональна сторінка учасника, подяка вчителю (якщо є вчитель), публікація в соцмережах, рекламний пакет “Старт”.

Пакет “Золотий” = 800 грн.
В пакеті: диплом учасника з місцем, сертифікат учасника інноваційної освітньої мистецької програми, зіркова статуетка, персональна сторінка учасника, подяка вчителю (якщо є вчитель), публікація в соцмережах, публікація в ЗМІ, рекламний пакет “Юніор”.

Пакет “Hollywood” = 1000 грн.
В пакеті: диплом учасника з місцем, сертифікат учасника, персональна сторінка учасника, подяка вчителю, сертифікат вчителя, публікація в соцмережах, публікація в ЗМІ, рекламний пакет “Юніор”, а також персональна творча сторінка артиста, яка бере участь в представленні таланта міжнародній аудиторії в каталозі Hollywood UA.

Програма Hollywood для талантів України

Для всіх пакетів. За кожну другу (третю і т.д.) творчу роботу від одного і того ж конкурсанта в одному і тому ж пакеті = 50% від ціни цього пакета. Якщо подаються декілька творчих робіт в різних пакетах, першою іде робота в старшому пакеті.

→ Будь ласка, не забувайте, крім відео з творчими роботами, надавати портретні фото учасників – персональні сторінки конкурсантів рекламуються в мережі.

Оплата здійснюється одразу після подання заявки (у найближчі три доби). На email-адресу, яку ви вкажете у заявці, прийде рахунок для оплати. Як правило, це інвойс LiqPay.

За свій внесок конкурсант отримує персональну сторінку в сезоні конкурсу (наприклад), постійне просування і рекламу цієї сторінки, оцінку фахівців, коментарі і поради (якщо є що коментувати і радити), представлення для Європи (окреме подання вдалих творчих робіт європейськими мовами) і додаткові бонуси за високі місця.

Доставку дипломів, подяк і сертифікатів «Новою поштою» отримувачі оплачують самостійно.

Час і простір

Це онлайн конкурс, він був таким з самого початку. Пандемія і карантин довели його ефективність. Цей конкурс долає простір за допомогою сучасних технологій, надає можливість показати свій талант будь-якій талановитій людині з будь якого куточку України і світу – також всім, хто не може кудись далеко їхати, зокрема людям з особливими потребами.

Стосовно організації конкурсу.

В часі все відбувається таким чином:
– до вказаної для сезона дати (включаючи її) адміністрація і журі збирють заявки від конкурсантів, робить попередні прегляди і прослуховування (це безкоштовний перший тур), приймає чи відхиляє творчі роботи, збирає оплату;
– після закінчення збирання заявок упродовж тижня творчі роботи публікуються на персональних сторінках конкурсантів-фіналістів в сезоні конкурсу, розпочинається просування і рекламування цих сторінок;
– після закінчення публікації сторінок конкурсантів упродовж тижня журі оцінює творчі роботи, публікуються результати сезону і готуються дипломи, подяки, сертифікати тощо;
– коли дипломи надруковані, вони розсилаються «Новою поштою».

В просторі конкурс діє таким чином:
– творчі роботи збираються з усієї України і будь-якого місця світу за допомогою інтернету;
– адміністрація конкурсу знаходиться в Києві, фахівці – члени журі – оцінюють творчі роботи онлайн з Києва, інших міст України, Європи і США;
– дипломи (і інші призи) розсилаються по Україні. Закордонним учасникам надсилаються інтернетом високоякісні зображення дипломів, які можна роздрукувати (CMYK, 300 dpi).

В часі і просторі персональні сторінки конкурсантів публікуються «назавжди» і розповсюджуються інтернетом, представляються також іншими мовами світу. Хто брав участь в конкурсі, той рекламується завжди і всюди, де є інтернет.

Сезон конкурсу і Суперпремія року

Кожен український учасник чотирьох сезонів конкурсу автоматично (за бажанням) стає кандидатом в номінанти на Суперпремію року Constellation UA.

Також будь-яка творча людина може подати заявку на офіційний відбір на Суперпремію.

Constellation UA: StarGate – всеукраїнський відбір на Суперпремію року

Заявка на участь

Відео також можна надіслати нам на Viber (093) 857-03-88, а також на e-mail, який Вам повідомить адміністратор, або передати через сервіс fex.net (надайте посилання на завантажений файл). Це якщо Ви не маєте можливості завантажити файл на YouTube, Vimeo, Google Drive або в нашу групу на Facebook.

АДРЕСА ОТРИМАННЯ НАГОРОД ↓

Наша група в Facebook

Конкурсний портал Призовий центр
Новини про вас Ваше портфоліо
Це Музика, творча екосистема для таланів, які стають зірками.

Курс підвищення кваліфікації вчителів: 60 годин, сертифікат ↓

Музична індустрія

Пісня від нашого лейблу ↓

Найближчі конкурси ↓

Конкурси Алея Зірок України
Конкурс Сузір'я Україна-Європа
Конкурс Зірки Європи

Програма HOLLYWOOD

Програма Hollywood для талантів України

Всі круті конкурси тут ↓

Конкурсний центр