Billie Eilish Fan Festival

0
465
Billie Eilish Fan Festival | Конкурс двотуровий міжнародний. Творча екосистема Музика | Constellation World Talent Network
7

Це безкоштовний фестиваль для всіх талантів, хто любить і співає пісні Біллі Айліш. А також для косплеєрів, які поки що не наважилися співати, але можуть показати себе в образі Біллі. Або для співаків-косплеєрів. Для фанатів Біллі.

Як взяти учать? Дуже просто!

1. Станьте резидентом Творчої екосистеми “Музика” – зареєструйтеся на сайті або увійдіть у систему, якщо ви вже з нами.

2. Зробіть публікацію в своєму блозі тут. В цю публікацію додайте посилання на відео (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok тощо), де ви співаєте пісню Біллі, або на своє фото/відео, де ви робите косплей. Або на своє фото/відео, де ви співаєтк пісню Біллі в образі Біллі.

3. Дочекайтеся, поки модератор опублікує ваш матеріал на сайті і – запрошуйте друзів, щоб додавали вам сердець і розпосвюджували цю публікацію в соцмережах.

4. Аудиторія, наші музиканти і продюсери визначать найбільш вдалі творчі роботи і ми опублікуємо імена переможців на “Музиці”, в музичних новинах і в соцмережах.

5. Посилання на найкрутішу творчу роботу ми надішлемо Біллі Айліш.

До речі, якщо ви хочете собі диплом фестивалю фанатів Біллі Айліш з вашим фото, або медальку, статуетку чи кубок, ви завжди можете замовити це додатково, але вже за гроші. Дипломи замовляються тут, інші призи – тут.

Також ви можете брати участь в наших серйозних міжнародних творчих конкурсах. Всі і найближчі ви легко знайдете в нашому Конкурсному центрі.

А якщо ви відчуваєте себе серйозними артистами, будь ласка, долучайтеся до наших програм просування талантів в Україні, Європі і в США – HOLLYWOOD і CONSTELLATION.

А якщо у вас є якісь запитання, напишіть нам листа.

Підбиття підсумків – 10-го жовтня.

* * *
На фото – обкладинка альбому Billie Eilish Happier Than Ever.

Конкурсний портал Призовий центр
Новини про вас Ваше портфоліо
Це Музика, творча екосистема для таланів, які стають зірками.

Курс підвищення кваліфікації вчителів: 60 годин, сертифікат ↓

Музична індустрія

Пісня від нашого лейблу ↓

Найближчі конкурси ↓

Конкурси Алея Зірок України
Конкурс Сузір'я Україна-Європа
Конкурс Зірки Європи

Програма HOLLYWOOD

Програма Hollywood для талантів України

Всі круті конкурси тут ↓

Конкурсний центр