Програма Hollywood для талантів України

0
4526
Програма Hollywood для талантів України
575

Андрій Мірошниченко, головний продюсер Творчої екосистеми "Музика"Шановні колеги, шановні друзі!

Наша програма Hollywood рекламує і просуває таланти, збирає аудиторію фанатів і представляє творчі роботи, іх авторів і виконавців всім, хто шукає творчої співпраці, хто шукає таланти для творчих проектів, в тому числі продюсерам і менеджерам музичних лейблів і кінокомпаній – в Україні, в Європі і в світі.

Перейти одразу до заявки на участь

Не думайте, що тусовка на кшталт голівудської і така ж зіркова популярність – не для вас. Просто розпочніть просуватися.

Сьогодні навіть великі лейбли дивляться на те, що у артиста є в мережі – перед тим, як вирішити, чи “підписувати” цього автора/виконавця.

Програма Hollywood створена для того, щоб наші таланти, насамперед молоді, легше ставали відомими артистами.

Ви можете прямо зараз безкоштовно зареєструватися в екосистемі і розпочати також безкоштовно публікувати ваші творчі роботи тут у вашому блозі, роблячи перші кроки на шляху до всесвітньої популярності, як у голівудських зірок. Ми безкоштовно просуваємо такі ваші публікації.

You can register for free in the ecosystem right now and start posting your creative work here also for free on your blog, taking the first steps on the path to worldwide popularity like Hollywood Stars. We promote your publications for free.

Що далі?

Коротко

Наступним кроком візьміть собі Hollywood-сторінку артиста в екосистемі. Покажіть на ній ваші найкращі творчі роботи. Представьте себе класними фото і цікавим текстом. Зберіть на цю сторінку всі ваші посилання, всі ваші сторінки з інших наших конкурсів.

Це вже буде ваше круте, живе і дієве творче портфоліо. Для фанатів. Для навчальних закладів. Для музичних лейблів і кінокомпаній. Для всього світу.

Як тільки створюється Hollywood-сторінка, наші маркетологи одразу розпочинають її просування в мережі, її рекламування. Ваше просування і рекламування. Публікують в ЗМІ новини про вас. Створюють ваш бренд.

Отримайте крутий диплом учасника програми Hollywood.

Перейти одразу до заявки на участь

Докладніше

Кожен учасник програми отримує спеціальну персональну сторінку на сайті Творчої екосистеми “Музика”, де можна представити найбільш вдалі творчі роботи, розповісти про себе і опублікувати посилання на всі соцмережі і інші ресурси артиста. Така сторінка спеціально налаштована для того, щоб її краще знаходили в пошукових системах.

Hollywood-сторінка також поступово збирає портфоліо з усіх творчих робіт, що були представлені учасником на наших творчих конкурсах.

Творчій людині важливо мати своє творче портфоліо, на яке можна посилатися в роботі з аудиторією і потенційними партнерами. За допомогою портфоліо легше рекламувати і просувати свою творчість, себе як артиста, розвивати свій бренд.

Часто буває так, що в артиста відео на YouTube, аудіо на SoundCloud, фото в Instagram, тексти в Facebook, а новин про нові творчі роботи ніякі ЗМІ не публікують. Як показати людям одразу все, що є?

Робити сайт – це круто, але не дуже просто, не так, як в інсту фоточку запостити. І сайтом треба займатися постійно.

Крутий варіант

А ми пропонуємо найкращий варіант. Наша “фішка” в тому, що будь-який з наших творчих конкурсів назавжди надає учаснику персональну сторінку в сезоні для публікації його фото і його конкурсних робіт. І поки конкурсант чекає на рішення журі і диплом, ми вже просуваємо і рекламуємо цю сторінку конкурсанта.

Крутий варіант – Hollywood-сторінка, яка постійно і завжди просувається, яку можна додатково рекламувати, на яку можна давати посилання при роботі з аудиторією, партнерами, продюсерами і менеджерами музичних лейблів і кінокомпаній. Можна додавати посилання на цю сторінку в резюме для навчальних закладів за кордоном тощо. До речі, так вже роблять американські учасники наших конкурсів – і це працює.

Найкрутіший варіант – на основі Hollywood-сторінки робити не тільки просування в мережі, а і розпочати рекламу прямо в Facebook/Instagram, додавши до Голівуду рекламнирй пакет SuperStar – професійна реклама на 30 діб.

Також ми публікуємо новини про нові творчі роботи наших резидентів в наших власних ЗМІ, наприклад на AdverMAN World Creative News та інших.

Зробіть собі дієве портфоліо

Портфоліо, яке ви зберете собі поступово і дешево як учасники наших творчих проектів, буде дієвим – воно наповнюватиме інформаційний простір відомостями про вас, вашу творчість, ваші досягнення і потреби. Воно буде демонструвати, що ви – в потоці творчих подій, активно працюєте, творите, взаємодієте. Що ви творчо існуєте в цьому світі.

З чого почати?

Починати треба з бази, де зберігатиметься вся інформація про вас і вашу творчість. Бази, з якої ваші творчі роботи вирушатимуть у творчу подорож світом, і на яку повертатимуться ваші фанати, колеги і всі, хто шукає нові таланти, щоб дізнатися – а що нового у цього класного артиста.

Розпочніть зі створення власної Hollywood-сторінки на одному з наших конкурсів чи поза конкурсами (заявка – нижче).

Ось перелік конкурсів, в яких є пакет участі Hollywood (Конкурси двотурові, з одним очним безкоштовним туром – попередніми прослуховуваннями і переглядами. В конкурсах також можна брати участь повністю дистанційно. Учасники отримують фахові дипломи – конкурсу вокалістів, конкурсу піаністів, конкурсу художників тощо.). Посилання на положення:

Про найближчі конкурси завжди є свіжа інформація в Конкурсному центрі.

Створення професійної сторінки артиста з усією необхідною інформацією і налаштуваннями коштує 1000 грн.

Сторінка створюється назавжди, рекламується і просувається в мережі. До творчих робіт, які ви хочете опублікувати на сторінці, ви можете отримати коментарі фахівців (або фахового журі конкурсу). Також ви можете отримати сертифікат учасника програми (або диплом конкурсу). Сторінка “підтягує” до себе всі інші ваші сторінки в сезонах наших конкурсів, а також головні новини про вас.

На відміну від інших сайтів, де творчі люди можуть зробити собі акаунт (і цим акаунтом потім ніхто не займається, до речі), ми професійно працюємо щодня для просування наших артистів.

Щоб розпочати діалог і творчу співпрацю, будь ласка, надішліть нам цю заявку на участь в програмі Hollywood.

ЛОГІЧНА ПОРАДА: замість участі в двох-трьох конкурсах (за 300-500 грн кожний), які дають лише папірці і біжутерію, візьміть собі Hollywood-сторінку для участі в нашому конкурсі (або поза конкурсом). За 1000 грн ви отримаєте і конкурс (або просто коментарі фахівців), і крутий Hollywood-диплом, і початок справжньої професійної розкрутки вас як артистів. Створення вашого бренду.

Заявка на участь

ХТО ВИ В ТВОРЧОМУ ПРОЦЕСІ ↓

ВИ ЗАМОВЛЯЄТЕ ↓