Ваше творче портфоліо. Крутий варіант

0
2731
787

Андрій Мірошниченко, головний продюсер Творчої екосистеми "Музика"Шановні колеги, шановні друзі!

Творчій людині важливо мати своє творче портфоліо, на яке можна посилатися в роботі з аудиторією і потенційними партнерами. За допомогою портфоліо легше рекламувати і просувати свою творчість, себе як артиста, розвивати свій бренд.

Часто буває так, що в артиста відео на YouTube, аудіо на SoundCloud, фото в Instagram, тексти в Facebook, а новин про нові творчі роботи ніякі ЗМІ не публікують. Як показати людям одразу все, що є?

Робити сайт – це круто, але не дуже просто, не так, як в інсту фоточку запостити. І сайтом треба займатися постійно.

Крутий варіант

А ми пропонуємо найкращий варіант. Наша “фішка” в тому, що будь-який з наших творчих конкурсів назавжди надає учаснику персональну сторінку в сезоні для публікації його фото і його конкурсних робіт. І поки конкурсант чекає на рішення журі і диплом, ми вже просуваємо і рекламуємо цю сторінку конкурсанта.

Більше того, ми робимо творчі сторінки, які не залежать від сезонів конкурсів, містять цікаву текстову інформацію про артиста, найбільш вдалі фото, аудіо і відео, а також посилання на всі інші ресурси. Така сторінка також “підтягує” в себе всі сторінки з сезонів конкурсів. Тобто поступово створюється творче портфоліо резидента нашої творчої екосистеми. Портфоліо, яке постійно і завжди просувається, яке можна додатково рекламувати, на яке можна давати посилання при роботі з аудиторією, партнерами, усілякими продюсерами і менеджерами музичних лейблів і кінокомпаній. Можна додавати посилання на портфоліо в резюме для навчальних закладів тощо. До речі, так вже роблять американські учасники наших конкурсів – і це працює.

І ще більше – ми публікуємо новини про нові творчі роботи наших резидентів в наших власних ЗМІ, наприклад на AdverMAN World Creative News та інших.

Як зробити портфоліо

Щоб розпочати збирати своє творче портфоліо, ви можете просто брати участь в наших конкурсах – одразу ж розпочнеться створення ваших персональних конкурсних сторінок. Якщо для участі в конкурсі ви візьмете собі пакет Hollywood, ви отримаєте:

  • оцінку і коментар від професійного журі,
  • диплом учасника з місцем,
  • сертифікат учасника,
  • персональну конкурсну сторінку учасника,
  • подяку вчителю,
  • сертифікат для вчителя,
  • публікацію в соцмережах,
  • публікацію в ЗМІ,
  • рекламний пакет “Юніор”,
  • персональну творчу сторінку артиста (наприклад).

Тобто з першої же участі в конкурсі з пакетом Hollywood ви вже отримаєте портфоліо з цікавою текстовою інформацією про себе, найбільш вдалими фото, аудіо і відео, а також посиланнями на всі інші ваші ресурси. Це портфоліо підтягне в себе вашу конкурсну сторінку – спочатку одну, першу, а потім, поступово, багато інших (кожен сезон кожного конкурсу надасть вам сторінку для конкурсних творчих робіт).

До речі, можна замовити собі творчу сторінку за програмою Hollywood поза конкурсами, якщо вам не потрібні оцінки і коментарі журі, дипломи і т.п. Але краще брати участь в конкурсах і накопичувати масу публікацій про вас і ваші творчі роботи. Гугл проіндексує все це багатство і показуватиме вас попереду багатьох інших.

Зробіть собі дієве портфоліо

Портфоліо, яке ви зберете собі поступово і дешево як учасники наших творчих проектів, буде дієвим – воно наповнюватиме інформаційний простір відомостями про вас, вашу творчість, ваші досягнення і потреби. Воно буде демонструвати, що ви – в потоці творчих подій, активно працюєте, творите, взаємодієте. Що ви творчо існуєте в цьому світі.

Ще раз, коротко.

Ви можете розпочати створення свого творчого портфоліо, беручи участь в наших конкурсах (див. Конкурсний центр). І поки ви будете займатися творчістю і отримувати дипломи, ми будемо просувати і рекламувати вас, збирати вам аудиторію, створювати вам бренд, запрошувати до співпраці з вами фахівців креативних індустрій.

Конкурси для дітей і дорослих:
Зірки Європи | Stars of Europe  – багатожанровий
Сила Музики | The Power of Music  – співакам, музикантам
Сузір’я Україна-Європа  – багатожанровий
Алея Зірок | Alley of Stars – багатожанровий суперконкурс
Constellation: World Vision – багатожанровий
Майстер Концерт – концертмейстерам
Virtuoso – багатожанровий
New York Starlights – багатожанровий

Ви можете також просто написати нам (Контакти), щоб розпочати діалог щодо вашого портфоліо.

Разом – швидше й ефективніше.

Конкурсний портал Призовий центр
Новини про вас Ваше портфоліо
Це Музика, творча екосистема для таланів, які стають зірками.

Курс підвищення кваліфікації вчителів: 60 годин, сертифікат ↓

Музична індустрія

Пісня від нашого лейблу ↓

Найближчі конкурси ↓

Конкурси Алея Зірок України
Конкурс Сузір'я Україна-Європа
Конкурс Зірки Європи

Програма HOLLYWOOD

Програма Hollywood для талантів України

Всі круті конкурси тут ↓

Конкурсний центр