Музика Fest

4
8364
Музика Fest

Ставайте резидентами Творчої екосистеми “Музика” – реєструйтесь на сайті.

Положення конкурсу

Музика Fest – постійний онлайн конкурс співаків, музикантів-інструменталістів, авторів пісень, композиторів (в т.ч. аранжувальників), акторів, режисерів (в т.ч. творців музичних відеокліпів), танцюристів, хореографів, художників, дизайнерів, творців артистичних брендів, всіх творчих людей, прямо чи опосередковано задіяних в музичній індустрії.

Конкурс має на меті також підтримку всіх талантів і знаходження тих, кого візьме в продюсування і менеджмент наш лейбл AdverMAN Music.

Музика Fest продюсує цікаві творчі роботи, рекламує їх, збирає аудиторію артисту, створює бренд. Допомагає.

Що подавати

Участь в конкурсі беруть творчі роботи насамперед учасників (резидентів) екосистеми “Музика”. Конкурсант може легко стати резидентом, просто зареєструвавшись на цьому сайті.

Учасники можуть бути будь-якого віку.

Творчі роботи можуть бути будь-якого жанру, стилю, напряму.

Автор слів пісні, що не є вокалістом, може наспівати слова або навіть начитати їх. Гарні тексти можуть стати піснями, що будуть опубліковані на провідних світових музичних сервісах.

Як взяти участь

1. Зареєструйтеся в творчій екосистемы “Музика”.

2. Опублікуйте вашу творчу роботу у вашому блозі на цьому сайті з відміткою “Музика Fest” (додайте слова “Музика Fest” в текст публікації).

Обов’язково вкажіть:
ім’я та прізвище виконавця,
вік виконавця,
звідки артист (місто або село),
назву твору,
авторів твору,
ім’я та прізвище вчителя.

Наприклад:
Музика Fest
Оксана Іваненко, 10 років, м. Дружківка.
Пісня “Моя мама”, слова і музика А.Музиченко.
Вчитель Валентина Миколаєнко


На вашій сторінці натисніть посилання “Блог” – побачите форму для публікації. Відео додавайте простим посиланням на ваше опубліковане на YouTube або Facebook відео (налаштування цього відео повинні бути “для всіх”, а не лише для друзів).

Наприклад:

Як додавати посилання на відео в блог
3. Оплатіть участь в конкурсі (вам на email прийде рахунок). Участь однієї творчої роботи в конкурсі коштує 170 грн. За ці гроші ви отримаєте оцінку фахівців, місце, диплом конкурсанту і подяку вчителю, які прийдуть на ваше відділення “Нової пошти” (поштові послуги оплачує отримувач).

4. Дочекайтеся модерації – ваша публікація з’явиться на сайті і одразу розпочне свою участь у конкурсі.

5. Журі і продюсери подивляться вашу творчу роботу, визначать ваше місце і запропонують подальше спілкування, подальший розвиток. Цей конкурс для того, щоб показувати таланти, вдосконалюватися, створювати і публікувати пісні і музику, ставати професіоналами музичної індустрії, зірками і суперзірками.

Особливості конкурсу

Конкурс діє постійно. Принцип – екзаменаційний. Ніхто нікого не виштовхує. Місця залежать лише від рівня майстерності конкурсантів. Фахівці оцінюють конкурсні творчі роботи постійно, місця присуджуються постійно і постійно розсилаються дипломи. В розумні терміни, що дають можливість спокійно оцінити, надрукувати диплом і надіслати його. В дипломі вказується дата його надання. Вся інформація щодо конкурсу публікується в цьому розділі. Стежте за публікаціями!

Що отримують конкурсанти

Учасник конкурсу отримує місце в кожній номінації (жанр + вікова категорія):

  • володар Grand Prix;
  • лауреати І, ІІ, ІІІ рівня (І, ІІ, ІІІ місце);
  • учасник конкурсу, резидент творчої екосистеми «Музика»
  • а також спеціальні відзнаки, сертифікати, знижки, у т.ч. пропозиція публікації на музичних сервісах.

Конкурс продюсує цікаві творчі роботи, рекламує їх, збирає аудиторію артисту, створює бренд.

Кращі творчі роботи представляються на Алеї Зірок творчої екосистеми “Музика”. Цікаві творчі роботи публікуються у музичних новинах, зокрема на сайтах «Музичний берег» ти Music Shore. Ці публікації також розповсюджуються у соцмережах. Кожен конкурсант може бути номінований на головний приз року, Constellation UA.

Гарна музична творча робота конкурсанта може отримати пропозицію публікації на провідних світових музичних сервісах – Spotify, Apple Music, Shazam, Google Play, YouTube Music, Amazon Music, Deezer, Pandora, Tidal, Napster, iHeartRadio, MediaNet та інших (якщо артист готовий до цього та його твір (не кавер) відповідає необхідним умовам). Це безкоштовна творчо-організаційна допомога.

Вікові категорії

3–6 років,
7–10 років,
11–14 років,
15–18 років,
19–25 років,
старші 25 років (дорослі будь-якого віку).

Стан здоров’я

В конкурсі мають право брати участь конкурсанти будь-якого стану здоров’я. Ми не вимагаємо обов’язково красиво бігати по сцені. Ви можете представляти власні творчі роботи так, як вам зручно. Якщо ви вважаєте, що ваше відео не бажано показувати усім глядачам, а лише журі – так і буде. Ми щиро вітаємо конкурсантів з особливими потребами.

Мета конкурсу — допомогти всім дітям, підліткам та молоді стати професійними артистами. Людям будь-якого віку і стану здоров’я – жити повним творчим життям.

Авторські права на твори

Творча екосистема “Музика” дбає про збереження авторських прав шановних авторів. Будь ласка, акуратно вказуйте авторів творів, які ви представляєте.

Ми виходимо з того, що автори заздалегідь і самостійно піклуються про зазначення власних авторських прав, а виконавці – про отримання дозволів на виконання чужих творів. Творча екосистема “Музика” не претендує на чужі авторські права і не передає чужі творчі роботи третім особам.

* * *
“Музика” – неприбуткова творча освітня екосистема. Всі кошти спрямовуються на розвиток безкоштовних музичних сервісів для творчих дітей.

__________

Кожен талант має право стати зіркою. Кожна зірка важлива для України і світу.

Конкурсний портал Призовий центр
Новини про вас Ваше портфоліо
Це Музика, творча екосистема для таланів, які стають зірками.

Курс підвищення кваліфікації вчителів: 60 годин, сертифікат ↓

Музична індустрія

Пісня від нашого лейблу ↓

Найближчі конкурси ↓

Конкурси Алея Зірок України
Конкурс Сузір'я Україна-Європа
Конкурс Зірки Європи

Програма HOLLYWOOD

Програма Hollywood для талантів України

Всі круті конкурси тут ↓

Конкурсний центр

4 КОМЕНТАРІ