Підтримай Музику!

0
1397
Творча екосистема Музика – підтримай!

Інвестиція у вільну, розумну і творчу Україну

Шановні друзі! Ви можете допомогти нам допомагати дітям, підліткам, всім юним талантам України, які хочуть зростати творчими, розумними, вільними, успішними людьми, розкривати власний творчий потенціал, ставати фахівцями, ставати заможними, відповідальними громадянами і виборцями.

Чому це важливо?

  1. Творча енергія творчої людини обов’язково знайде вихід. Але це може бути як чудове, яскраве мистецтво, розвиток креативних індустрій, так і депресія чи навіть погані вчинки. Треба спрямувати цю енергію у добрі справи.
  2. Успішні творчі люди не залежать від держави, олігархів та корупційних схем. Тому вони, як правило, не голосують на виборах примусово за негідників.
  3. Успішні творчі люди заробляють чесно і багато. Платять податки і допомагають наступним творчим поколінням. Давайте зробимо Україну творчою, вільною та заможною.
  4. Чим вище рівень культури в країні, тим вище рівень економіки (додаються креативні індустрії), тим вище рівень політики (культурні виборці не обирають невігласів у владу).

Що ми робимо?

Ми допомагаємо юним талантам України в навчанні, у творчому розвитку. Дітям, тінейджерам, молоді з будь-якого населеного пункту, з найвіддаленішого від Києва села – миттєво долучатися до освітнього і культурного процесу країни і світу. У тому числі людям з особливими потребами. У тому числі тим, які поки що не можуть їздити по конкурсах, платити внески, купувати майстер-класи тощо.

Ми приходимо до них онлайн і надаємо те, що треба для творчого розвитку. Діти України починають вірити у власні сили, починають розуміти, що яскравий творчий світ, у якому люди роблять те, чого потребує творча душа, і при цьому заробляють пристойні гроші – що цей світ і для них також. Молодь починає розуміти, що все можливо.

Незабаром ми відкриваємо навчальні програми, які намагаємось зробити безкоштовними.

Ми хочемо зробити творчий процес для дітей з особливими потребами безкоштовним.

Допоможіть нам у цьому.


Ми долаємо простір заради того, щоб навіть у згаслих від безнадії очах запалювалися зірки. Ми розглядаємо Україну як сузір’я талантів. Ми – Сузір’я Україна і його частка – Музика.

Допоможіть нам допомагати!

Внески через LiqPay:

Внесок на 100 грн

Допомогти на 100 грн

Внесок на 300 грн

Допомогти на 300 грн

Внесок на 500 грн

Допомогти на 500 грн

Внесок на 1000 грн

Допомогти на 1000 грн

Внесок на будь-яку суму

Допомогти на зручну для Вас суму

Дякуємо!

Діти співають - Музика

Ви можете написати нам листа

Фанати для зірки
Конкурсний портал Призовий центр
Новини про вас Ваше портфоліо
Це Музика, творча екосистема для таланів, які стають зірками.

Курс підвищення кваліфікації вчителів: 60 годин, сертифікат ↓

Музична індустрія

Пісня від нашого лейблу ↓

Найближчі конкурси ↓

Конкурси Алея Зірок України
Конкурс Сузір'я Україна-Європа
Конкурс Зірки Європи

Програма HOLLYWOOD

Програма Hollywood для талантів України

Всі круті конкурси тут ↓

Конкурсний центр