Constellation: World Vision – результати Четвертого сезону

0
6185
Конкурс Constellation World Vision
10

Андрій Мірошниченко, головний продюсер Творчої екосистеми "Музика"Вітаю всіх учасників, хто успішно пройшов попередні перегляди і прослуховування і був опублікований в екосистемі. Дякуємо за гарні творчі роботи – виконавські, а особливо – авторські.

Четвертий український сезон міжнародного конкурсу Constellation: World Vision за результатами виявився трохи дивним – багато хто не пройшов у другий тур, а деякі учасники перейшли у світовий сезон конкурсу і отримали свої оцінки там. При цьому, як і завжди, оцінки журі професійні, кожен учасник отримає рецензію. В тому числі учасники, які не пройшли в другий тур. Ми з усіма на зв’язку і впевнені, що досягення кожного завтра будуть кращими, ніж учора.

Спочатку, традиційно, організаційні примітки.

Результати наших конкурсів завжди доброзичливі, об’єктивні і адекватні обставинам життя і творчості наших конкурсантів. А головне – від оцінок журі ніяк не залежать послуги з просування, рекламування, висвітлення в новинах, що замовляють наші юні і дорослі автори і виконавці.

Оцінки і коментарі журі – для тих, хто жадає вдосконалення. При цьому кожен талант має право ставати відомим артистом незалежно від критики, за будь-якої моди і погоди.

Тобто місця на конкурсі жодним чином не продаються. А послуги, багато з яких включені до пакетів учасників – кваліфіковано надаються. Прошу пам’ятати це і правильно цим користуватися.

Створюйте собі портфоліо артиста, рекламуйтеся, розповідайте про себе в новинах, замовляйте будь-які додаткові призи. Ми стверджуємо, що Кожен талант має право стати зіркою, а кожна зірка є важливою для України і світу.

Щодо наших вражень від конкурсу.

Бравіссімо!” і Grand Prix від журі сьогодні отримує шановна Олена Пахарь, яка представила на конкурс чудову фортепіанну роботу в дуеті. Роботу було подано як концертмейстерську. Щиро дякуємо, пані Олено, за справжню Музику!

Браво!” і особливу відзнаку від журі отримує суперталановита юна композиторка, піаністка Олександра Романова, яка сьогодні також виступала в ролі концертмейстера. Чудова професійна, доросла творча робота. Дякуємо, Олександро!

Слова особливої підтримки сьогодні від мене особисто – юній співачці Ангеліні Недолуженко. Нічого не бійся, співай вільно, вчись наполегливо. Вже гарно виходить, Ангеліно. Коментар надішлемо.

Ми щиро дякуємо всім конкурсантам і вчителям за гарний рівень творчих робіт. Ми кажемо всім вам, наші талановиті друзі, “браво!” за ті моменти вашої творчостї, в які ви сьогодні створили і виконали щось краще, ніж учора.

Ми любимо всіх учасників наших проектів. Як дізнатися, що це правда? Дуже легко. Крім висловлення гарних побажань і написання конструктивних коментарів, ми рекламуємо ваші персональні конкурсні сторінки з вашими творчими роботами прямо зараз. Тому що ви варті уваги.

Головна мета наших конкурсів – побачити і показати всім рівень, на якому знаходиться конкурсант сьогодні. І подумати, що наша творча екосистема може запропонувати творчій людині.

Ми виходимо з того, що конкурси мають бути корисними для учасників. І якщо конкурсанти оплачують роботу організаторів і журі, а на наших конкурсах за той самий внесок отримують також публікації, просування і рекламу, то я прошу всіх подивитися також на нашу серйозну програму просування українських талантів в Європі і в світі – Hollywood. За цією програмою можна поступово, а відтак не за всі гроші світу, стати відомим артистом, митцем, людиною, яку впізнають колеги і фанати, а продюсери і менеджери креативних індустрій розпочинають щось пропонувати.

Програма Hollywood для талантів України

Принцип конкурсу – екзаменаційний. Склав іспит на відмінно – перше місце твоє, незалежно від кількості інших відмінників. У нас не буває переможених. Просто кожен іде до успіху зі своєю швидкістю.

Персональні сторінки фіналістів сезону залишаються на сайті і продовжують рекламувати наших талановитих друзів незалежно від місць і балів.

Результати розподілені, по-перше, за рівнем майстерності, по-друге, за віком. Номінації зазначені для кожного конкурсанта.

Отже, результати.

Grand Prix

Вікова категорія 40–59 років

Олена Пахарь

49 років
Фортепіано, концертмейстер
Середній бал 10,0

Перше місце

Вікова категорія 11–14 років

Олександра Романова

14 років
Фортепіано, концертмейстер
Середній бал 9,8
 Браво! 

Вікова категорія 15–18 років

Аріна Зикіна

15 років
Скрипка
Середній бал 9,5

Іван Москалюк

17 років
Акордеон
Середній бал 9,2

Світлана Чулей

17 років
Фортепіано
Середній бал 9,3

Школа мистецтв с. Джулинка

10–16 років
Декоративно-ужиткове мистецтво
Середній бал 9,5

Вікова категорія 19–25 років

Вікторія Васильєва

19 років
Образотворче мистецтво
Середній бал 9,8

Інна Олійник

19 років
Диригент
Середній бал 9,2

Христина Скобельська

20 років
Композитор
Середній бал 9,5

Аліна Радзівон

24 років
Естрадний спів
Середній бал 9,2

Вікова категорія 26–39 років

Юлія Ометюх

37 років
Авторська пісня, створення і виконання, відеокліп
Середній бал 9,6

Вікова категорія 40–59 років

Оксана Чайка

51 рік
Композитор, аранжування, співана поезія, виконання
Середній бал 9,5

Вікова категорія дорослі (без зазначення віку)

Світлана Богун

Автор пісні, слова пісні
Середній бал 9,8

Друге місце

Вікова категорія 7–10 років

Ангеліна Недолуженко

10 років
Естрадний спів
Середній бал 8,7

_

Дякуємо за гарні творчі роботи, друзі!

І ще раз наголошуємо, що із завершенням сезону конкурсу наша співпраця не припиняеться. Всіх конкурсантів запрошуємо реєструватися у Творчій екосистемі «Музика», яка представляє наших артистів, просуває творчі роботи і імена, рекламує, допомогає зростати творчо і фахово.

Також повідомляємо, що за підсумками творчого року відбудеться вручення Суперпремії Constellation UA 2021 кращим співакам, музикантам, авторам, артистам і вчителям цього року. Беріть участь в усіх сезонах нашого конкурсу, представляйте ваші творчі роботи в їх розвитку, накопичуйте творче портфоліо, щоб журі Суперпремії побачило, хто є найкращий серед кращих.

Будь-яка талановита людина може взяти участь в офіційному відборі на Суперпремію року:

Constellation UA: StarGate

Нагадуємо також, що наші конкурси просувають творчі роботи українських талантів в Європі і в світі.

Ви знаєте наше правило:

Кожен талант має стати зіркою. Кожна зірка важлива для України і світу.

Ми всі наполегливо працюємо на результат – створення в Україні креативних індустрій, щоб наші талановиті діти ставали творчо і фінансово успішними артистами і авторами, ставали світовими суперзірками.

Дякуємо, що ви з нами!

Конкурсний портал Призовий центр
Новини про вас Ваше портфоліо
Це Музика, творча екосистема для таланів, які стають зірками.

Курс підвищення кваліфікації вчителів: 60 годин, сертифікат ↓

Музична індустрія

Пісня від нашого лейблу ↓

Найближчі конкурси ↓

Конкурси Алея Зірок України
Конкурс Сузір'я Україна-Європа
Конкурс Зірки Європи

Програма HOLLYWOOD

Програма Hollywood для талантів України

Всі круті конкурси тут ↓

Конкурсний центр