Virtuoso – результати Третього сезону

1
5909
Конкурс Virtuoso – результати Третього сезону
5

Андрій Мірошниченко, головний продюсер Творчої екосистеми "Музика"Шановні друзі, вітаю всіх, хто успішно пройшов попередні перегляди і прослуховування і був опублікований в екосистемі. Дякую за чудові творчі роботи – виконавські, а особливо – авторські.

Цей невеличкий літній сезон Virtuoso також приніс нам чудові відкриття. Але спочатку, традиційно, організаційні примітки.

Результати наших конкурсів завжди доброзичливі, об’єктивні і адекватні обставинам життя і творчості наших конкурсантів. А головне – від оцінок журі ніяк не залежать послуги з просування, рекламування, висвітлення в новинах, що замовляють наші юні і дорослі автори і виконавці.

Оцінки і коментарі журі – для тих, хто жадає вдосконалення. При цьому кожен талант має право ставати відомим артистом незалежно від критики, за будь-якої моди і погоди.

Тобто місця на конкурсі жодним чином не продаються. А послуги, багато з яких включені до пакетів учасників – кваліфіковано надаються. Прошу пам’ятати це і правильно цим користуватися.

Створюйте собі портфоліо артиста, рекламуйтеся, розповідайте про себе в новинах, замовляйте будь-які додаткові призи. Ми стверджуємо, що Кожен талант має право стати зіркою, а кожна зірка є важливою для України і світу.

І наші враження від сезону.

Бравіссімо!” і Grand Prix від журі сьогодні отримує Тетяна Спиридонова, яка, як королева сезону, своєю блискучою грою чудово представила нам справжню королеву інструментів – бандуру. Щиро дякуємо за Музику!

Другим приємним відкриттям для нас стала шановна вчителька Юлія Бударецька. І ми запитуємо її і всіх, хто знає Юлію – чому співачка з таким приємним тембром і таким потужним вокалом “сидить тихо”? Це ж несправедливо по відношенню до таланта і всіх потенційних фанатів! 🙂 

Просимо Юлію робити повні чисті кавери (без елементів караоке) і показувати їх оригінальним виконавцям. Можливо, дехто з них здивується і зробить піар майбутній зірці. Є в світі така “фішка” – знімати реакції суперзірок на кавери від фанатів.

А головне – треба створити свій пісенний творчий матеріал – написати власні пісні, замовити пісні персонально для себе. І співати, і показувати свій талант світу. Ми порекламуємо обов’язково!

Отже, Юлія, коли ми зможемо сказати: “A Star Is Born“?

Окрему подяку отримують крута юна художниця Соф’я Школьник за нову чудову образотворчу роботу і юний віртуоз баяну Ілля Гаркавий.

Щиро дякуємо шановним вчителям, які наполегливо працюють з учнями, піднімають рівень мистецької освіти, загальний рівень культури в країні. Відтепер вчителям, які показали в нашій творчій екосистемі 10 і більше учнів, ми надаватимемо персональні творчі вчительські сторінки (наприклад, як у Мирослави Гапонюк). І знижку на курс “Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ“.

Ми любимо всіх учасників наших проектів. Як дізнатися, що це правда? Дуже легко. Крім висловлення гарних побажань і написання конструктивних коментарів, ми рекламуємо ваші персональні конкурсні сторінки з вашими творчими роботами прямо зараз. Тому що ви варті уваги.

Головна мета наших конкурсів – побачити і показати всім рівень, на якому знаходиться конкурсант сьогодні. І подумати, що наша творча екосистема може запропонувати творчій людині.

Ми виходимо з того, що конкурси мають бути корисними для учасників. І якщо конкурсанти оплачують роботу організаторів і журі, а на наших конкурсах за той самий внесок отримують також публікації, просування і рекламу, то я прошу всіх подивитися також на нашу серйозну програму просування українських талантів в Європі і в світі – Hollywood. За цією програмою можна поступово, а відтак не за всі гроші світу, стати відомим артистом, митцем, людиною, яку впізнають колеги і фанати, а продюсери і менеджери креативних індустрій розпочинають щось пропонувати.

Hollywood Promotion Program – програма прсування українських талантів в Європі і США

Важливо! Які б не були результати цього сезону, ваші творчі роботи, ваші сторінки залишаються на сайті “Музики” назавжди і представляють вас, вашу творчість – світові.

Конкурс діє за екзаменаційним принципом. У нас ніхто нікого не виштовхує. Склав іспит на відмінно – перше місце твоє, незалежно від кількості інших відмінників. І у нас не буває переможених. Просто кожен іде до успіху зі своєю швидкістю.

Результати розподілені, по-перше, за рівнем майстерності, по-друге, за віком. Номінації зазначені для кожного конкурсанта. Додано результати другого етапу цього сезону.

Отже, результати.

Grand Prix

Вікова категорія 19-25 років

Тетяна Спиридонова

20 років
Бандура
Середній бал 10,0

Перше місце

Вікова категорія 7–10 років

Емілія Зарицька

9 років
Бандура, спів
Середній бал 9,4

Ксенія Кислицька

9 років
Фортепіано
Середній бал 9,0

Вікова категорія 11–14 років

Соф’я Школьник

11 років
Образотворче мистецтво
Середній бал 9,8

Ілля Гаркавий

14 років
Баян
Середній бал 9,6

Вікова категорія 15–18 років

Alex Buymistruk

16 років
Саксофон
Середній бал 9,0

Жанна Манкаускайте

18 років
Образотворче мистецтво
Середній бал 9,5

Вікова категорія 19-25 років

Юлія Бударецька

25 років
Естрадний спів
Середній бал 9,8
 Браво! 

Вікова категорія 25+ років

Наталя Добрянська

31 рік
Декоративно-ужиткове мистецтво
Середній бал 9,7

Оксана Чайка

50 років
Журналістика, нарис (аудіовізуальна розповідь, літературно-музична композиція)
Середній бал 9,8

Змішана вікова категорія

Емілія Хачатурова і Ірина Кратка

12 і 50 років
Фортепіано, дует
Середній бал 9,0

Друге місце

Вікова категорія 11–14 років

Надія Масловська

11 років
Фортепіано
Середній бал 8,0

Третє місце

Вікова категорія 11–14 років

Марія Земляна

11 років
Фортепіано
Середній бал 7,0

Категорія вчитель + учень

Павло Косенко і Ірина Петренко

47 і 22 роки
Академічний спів, дует
Середній бал 7,2

______

Дякуємо за гарні творчі роботи, друзі!

Додаткові призи можна завжди замовити в нашому Призовому центрі. Також можна замовити дипломи з фото і рекламні новини в ЗМІ.

Також повідомляємо, що за підсумками творчого року відбудеться вручення Суперпремії Constellation UA 2021 кращим співакам, музикантам, авторам, акторам, танцюристам, художникам і вчителям цього року. Беріть участь в усіх сезонах нашого конкурсу, представляйте ваші творчі роботи в їх розвитку, накопичуйте творче портфоліо, щоб журі Суперпремії побачило, хто є найкращий серед кращих.

Будь-яка талановита людина може долучитися. Офіційний відбірковий конкурс приймає заявки:

Constellation UA: StarGate

Нагадуємо також, що наші конкурси просувають творчі роботи українських талантів в Європі і в світі.

Ви знаєте наше правило:

Кожен талант має стати зіркою. Кожна зірка важлива для України і світу.

Ми наполегливо працюємо на результат – створення в Україні справжніх креативних індустрій, щоб наші талановиті діти ставали творчо і фінансово успішними артистами і авторами, світовими суперзірками.

Дякуємо, що ви з нами!

Конкурсний портал Призовий центр
Новини про вас Ваше портфоліо
Це Музика, творча екосистема для таланів, які стають зірками.

Курс підвищення кваліфікації вчителів: 60 годин, сертифікат ↓

Музична індустрія

Пісня від нашого лейблу ↓

Найближчі конкурси ↓

Конкурси Алея Зірок України
Конкурс Сузір'я Україна-Європа
Конкурс Зірки Європи

Програма HOLLYWOOD

Програма Hollywood для талантів України

Всі круті конкурси тут ↓

Конкурсний центр

1 КОМЕНТАР

  1. Congratulation to our student, a young saxophonist ALEX BUYMISTRUK!
    Alex Buymistruk, age 16, is active in sports. For the last several years, he obtained several black belts in karate and plays water polo in high school. He dreams of becoming an IT engineer like his father.
    Alex also loves to play the saxophone. We are proud that his first studio work – legendary ‘Stand By Me’ in the arrangement of Eric Marienthal – was awarded 1st Place at the Virtuoso Talent Contest with an average score of 9.0 points. Good job, Alex!

    Thank you, Constellation Ukraine, for giving young artists a platform to share their talents!

    Warm regards,
    Sacramento Academy of Musical Arts