569

Як стати зіркою: Україна, Європа, світ

Андрій Мірошниченко, головний продюсер Творчої екосистеми "Музика"

Шановні друзі, шановні колеги – батьки талановитих дітей, вчителі!

Ми бачимо, що багато юних талантів, їхніх батьків і навіть вчителів дуже мало знають про те, як насправді існує музика в сучасному світі, що таке світова музична індустрія, як вона працює, як в ній живуть і заробляють гроші музиканти, які кроки треба робити змалечку, щоб з талановитої дитини вирости в професіонала музичної індустрії, відомого артиста, зірку і навіть суперзірку.

Ще багато людей блукають в пітьмах, вірять в забобони – з одного боку, в товстих продюсерів, які дарують мільйони за красиві очі, в раптові дива, які роблять суперзірками мрійників-нероб, а з іншого боку – в те, що музиканту треба пертися в шоу-бізнес, але там нібито не можна нічого досягнути без купи грошей, “блату” і різних неподобств.

А давайте ми розкриємо вам очі, допоможемо зрозуміти, в якому світі насправді треба жити талантам, вкажемо напрямок і навчимо, які перші кроки треба робити на шляху до вершини музичного Олімпу, де сяють суперзірки. І не тому, що ми такі “надто розумні”. А тому, що ми уважні у вивченні творчого життя і професійного досвіду світових суперзірок, а також наполегливі в своєму бажанні відкрити шляхи до успіху всім талановитим дітям України.

Як стати зіркою: Україна, Європа, світ

Нам набридло дивитися, як сотні і тисячі юних українських талантів йдуть в нікуди, тому що їм ніхто не розповів правду, не навчив жити в творчому світі, нічого не запропонував.

Ми вирішили припинити цю ганьбу. І створили курс спочатку для вчителів, а тепер і для юних талантів і їхніх батьків.

Кожен талант має право стати зіркою. Кожна зірка є важливою для України і світу.

Сьогодні ми відкриваємо попереднє замовлення курсу “Як стати зіркою: Україна, Європа, світ“, щоб дізнатися, скільки вас є, шановні талановиті друзі, таких, що бажають знати правду. І хто ви – для того, щоб зрозуміти, що ще вам запропонувати в нашій творчій екосистемі, щоб скоріше засяяла і ваша зірка на творчому небі України, Європи і світу.

Пізніше ви отримаєте на email або в Viber посилання на програму курсу і запрошення на навчання.

Будь ласка, надсилайте нам попередні заявки.

Попередня заявка на курс

ХТО ВИ В МУЗИЧНОМУ ПРОЦЕСІ ↓

Конкурсний портал Призовий центр
Новини про вас Ваше портфоліо
Це Музика, творча екосистема для таланів, які стають зірками.

Курс підвищення кваліфікації вчителів: 60 годин, сертифікат ↓

Музична індустрія

Пісня від нашого лейблу ↓

Найближчі конкурси ↓

Конкурси Алея Зірок України
Конкурс Сузір'я Україна-Європа
Конкурс Зірки Європи

Програма HOLLYWOOD

Програма Hollywood для талантів України

Всі круті конкурси тут ↓

Конкурсний центр